Tågresa på väg till Malta, YFoEE-möte

operazione binaria borse Hej!

bdswiss wie funktioniert das Rebecka Le Moine som skriver nu, på väg till Valetta i Malta för att delta i FoYEE-mötet, ett Europamöte för unga jordvänner helt enkelt. Jag är så himla glad att jag fick möjligheten att åka på det här. Så snart jag fick reda på att jag skulle få åka så bestämde jag mig för att åka tåg ner, för att till sist ta färjan över till den lilla ön. Så jag har åkt Linköping-Malmö-Köpenhamn-Hamburg-München, utan några större svårigheter. Planerna, vad en nu ska med sådana till, ändrades dock redan i Köpenhamn då jag fick för mig att sovmorgon vore trevligare än en tidig avgång. Jag tog mig till stationen och var i god tid, passade på att ställa lite dumma frågor om reservation för nattåget. Min sovmorgon visade sig ha faktiskt effekt på den så kallade planeringen, det resulterade i ett byte i München på 4 minuter, vilket den kloka mannen på andra sidan infodisken påstod inte var den bästa idén att satsa på. Så jag lät mig övertalas och tog ett 2.5 timmar senare tåg, med ett extra byte. Slutade med att jag blev några hundralappar fattigare, eftersom att reservationen krävdes för resan och det var typ inge snack om saken. Snubben med informationen svarade härligt på mina frågor kring varför en måste betala extra för vissa sträckor när en redan har köpt ett interrail, om att privatiseringen gjort att en måste betala dubbelt. Jag svarade med att jag älskar ekonomisk tillväxt och pröjsade glatt, glad i hågen över min goda gärning.

http://www.pettigna.com/me/549/trading-charts-online.html trading charts online Nåja. Lugn färd vidare genom det, i mina ögon, tråkiga tyska landskapet. När internet slutade fungera på min telefon framkallade min frustration en dålig impuls, då jag råkade ställa om alla inställningar. När telefonen startats om visade det sig att jag tydligen raderat allt som fanns på den, det vill säga alla bilder, alla nummer och all musik.
Allt, helt enkelt. Och inte löste jag internet-problemet heller.

anna mamma autopzioni binarie I väntan på mitt senare nattåg till Venezia åt jag en vegansk nudelrätt med tofu. Jag fick sällskap av en belgare, och det dröjde inte länge förrän vi diskuterade de stora frågorna, haha! Han jobbade med reklam och IT till vardags, men var insatt i frågorna kring miljö, natur och djurrätt. Mycket givande diskussioner som slutade i att vi bytte kontakter och han erbjöd sig att hjälpa till med reklam vid behov.

veztrander Nattåget kom och gick, genom alperna snurrade vi omkring samtidigt som jag försökte sova. Kom tillslut fram till Venedig, och fick en fin uppenbarelse. Min biljett gick till Venedig SL. Men gick från Venedig Mestre. Vilket inte alls är samma ställe, så möjligheten till att utnyttja min köpta biljett och följa min sekundära plan var inte längre ett alternativ. När jag gick och snackade med folket som kan biljetter och har information så var förvirringen stor. Jag skyllde allt på min pessimistiska vän i Köpenhamn som ju bokat min resa, och tyckte på nåt sätt att jag skulle få tillbaks pengarna. Han svarade bestämt med ”youi lois-e”. Haha! Sicken inställning va! Inte skulle jag någonsin förlora någonting, eller? Han tyckte jag var envis och stämplade min biljett, som nåt slags intyg att den inte hade använts, och önskade mig lycka till med Goliat. Den nya tiden för avfärd gav mig 20 minuter att utforska Venedig, vilket var tillräckligt för att göra ett väldigt bra intryck på mig. Kanske kan jag spendera mer tid där på resan tillbaks…

Snabb sightseeing i Venedig

metatrader durata conto demo Snabb sightseeing i Venedig

sistemi di trading automatici Tillslut framme i Rom, där tänkte jag, ängslig som jag är, att det kunde vara schysst att snacka med någon bakom en disk för att säkerställa att allt var i sin ordning med biljetten med mera. Tur att jag gjorde det, 4 köer och nästan 2 timmar senare fick jag bekräftat att det är en tågstrejk på gång och att mitt tåg inte kommer att gå. Lurigt. Jag ska få tillbaks mina pengar, och vi bokade en ny biljett för ett tåg som vi tror kommer att gå, men vem vet? Går den inte får jag sova på saken, haha! Och försöka hårdare i morgon. Att vara såhär spontan i sin planering är rätt svårt utan internet. Så mitt första intryck av Rom var väl sådär, tråkiga bemötande och tidkonsumerande köer. Tillslut gav jag mig ut i stan. Träffade en tjej från Kalifornien, och åter igen, det dröjde inte länge förrän vi pratade om vattenbristen, ekosystemtjänster, miljörörelsen och individen. Jag har faktiskt sett mig omkring lite, men nu sitter jag och inväntar framtiden på stationen för att se huruvida det blir nattåg eller hostel, eller soffsurf, eller stationsluff.

http://cameralove.org/mq/default/scuola-di-opzioni-binarie scuola di opzioni binarie Det visar sig, fortsättning följer..!
/Becka

På random walk i Rom, vet inte ens vad stället hette, men fint var det :)

trading currency options På random walk i Rom, vet inte ens vad stället hette, men fint var det :)

opzioni bibarie  

nel trading binario quale è l investimento minimo  

come fare soldi con le azioni  

Leave a Reply

siti seri per giocare in borsa Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>