Sista dagen, tid för reflektion

http://bnroptions.top Hej!

tractor trailer loan rates Idag var sista dagen för YFoEE, för den här gången. Det har varit otroligt smidigt att fatta beslut, trots att vi är har varit ett gäng om drygt 20 ungdomar från hela Europa här. Idag har vi valt den nya styrelsen, samt var nästa YFoEE-möte samt 2017:års sommarläge ska äga rum. Jag har presenterat min idé och har fått en del kontakter redan som är intresserade av att medverka. Igår blev vi guidade runt på ön och fick se ett Natura-2000 område, grottor och en geckoödla! Riktigt fint med andra ord. Blåsten gjorde att en inte insåg hur solen låg på, så nästintill alla blev lite brända. På kvällen drog jag med ett gäng till Valetta, otroligt fin stad! Inget gick enligt planerna, vi skulle ha lyssnat på ett performance, men vår långsamma jakt på snabb mat gjorde att vi kom cirka en timme försent, och då var det redan så fullt att vi valde att spendera våra kvällstimmar på klipporna, småpratandes och med utsikt över staden. Kände på vattnet lite, som inte var allt för kallt. Ska dit i morgon också för att spendera min lediga dag där!

Njuter av sol vind och vatten, typ.

http://fullhouseracing.co.uk/65/1137.html westpac home loans review Njuter av sol vind och vatten, typ.

http://www.marcorambaldi.it/pw/136/2447.html personal loan principal and interest calculator india  

assignment fee bank loan Jag har lärt känna så många häftiga kämpar under de här dagarna och hoppas vi kan utnyttja kontakten till gagn för miljön. Många nya tankar, intryck och kunskap. Nu kommer jag in i en tid av reflektion. Vi såg på Naomi Kleins film, this changes everything. Äntligen, för min del! Jag erkänner att jag inte har läst boken, men jag har hört så mycket om den, och därför blev jag en aning besviken. Det var inte en dålig dokumentär. Men den var lite lösklippt för min del, den röda tråden fick jag lägga själv kändes det som. Och det kanske var hela poängen? Jag lärde mig inget nytt direkt, utan det var mer ihopbuntade exempel över problematiken från olika delar av klotet, och en del reaktioner mot detta. Jag känner mer att det finns så mycket att göra att jag blir lite stressad av hela ”rädda världen”-uppdraget som vi alla har tagit på oss, haha! Men jag tänker också att det inte gör något om vi inte räddar hela världen under en livstids försök, utan att det snarare är försöken och de små stegen som spelar roll. För så länge de är i rätt riktning så kommer de bidra till att ta oss i mål.

YfoEE-gäng på utflykt i Malta!

summary of qualifications for loan officer YfoEE-gäng på utflykt i Malta!

Leave a Reply

qualifications for fha loan in georgia Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 year personal loan calculator

cash advance st thomas ontario

nelnet student loan deferment number

loan volume of p2p lending companies

fidelity loans on 401k You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

ocwen loan servicing wire transfer

http://www.alltompelargoner.se/ph/5/69.html payday loans hours oxnard