Uselt avtalsförslag och ny tågdöd

deutsche garantie autotrading binäre optionen DSC_0916[1]DSC_0895[1]Förhandlingarna går riktigt dåligt för oss som vill se kraftigt minskade utsläpp. Nu har de tagit bort årtal och procentsatser, och kontrollstationen ligger åtta år framåt! Pressen på länderna att börja minska utsläppen nu är minimal. Nya förhandlingar lördag men inga hopp om stora förbättringar. Jordens Vänners inriktning att inte hoppas på COP utan främst använda mötet för att stärka arbetet på gräsrotsnivå ser ut att vara en riktig bedömning.

autopzionibinarie com è una buona piattaforma di azioni binarie Ytterligare en dyster nyhet i Paris. På vårt möte med Tågnätverket Back On Track framkom att tyska järnvägarna DB diskuterar att lägga ner alla återstående nattåg nästa år! Många sovtåg lades ner 2014 vilket gjort resandet mycket svårare. Nu vill de fortsätta tågslakten. Men det skall i så fall ske i december 2016 så vi har ett år på oss att skapa opinion denna gång. Tågälskare från många länder var på mötet och enades om att bygga en riktigt stor kampanj under året som kommer.

http://www.jaleh.de/or/45/signale-fr-binre-optionen-erfahrungen.html signale für binäre optionen erfahrungen Vi i svenska gruppen är riktigt aktiva och deltog i flera möten och manifestationer på fredagen, bl a den stora fest People Planet Action som Friends of the Earth genomförde med ca 2000 aktiva från vela världen. Seminarier, tal mat och dans och möten mellan gamla och nya vänner. Fantastiskt.

En kommentar på “Uselt avtalsförslag och ny tågdöd

Leave a Reply

http://www.biotran.com/or/327/5793.html incrocio medie mobili opzioni binarie Your email address will not be published. Required fields are marked *

cosa devo studiare per diventare trader

http://www.sgrewe.de/ok/156/moving-average-strategie-binre-optionen.html moving average strategie binäre optionen

broker demo

canada student loan online login

autopzioni binare com You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

american stock exchange binary options

handel mit binäre optionen werbung

opzioni binarie con bonus