Lördag = manifestationsdag i Paris!

I sista stund hävde polisen demonstrationsförbudet och tillät våra manifestationer i Paris! Först gjorde Friends of The Earth en Google maps instalation från olika dela av Paris som från cyberspace formade orden Climate Justice Peace.
Sedan samlades 15 000 personer längs Champs Elyssée för den så kallade Red Lines aktionen. Först en cykeldemo, sedan sång, gatuteater, banderoller, talkörer, gamla och unga från alla länder i ett fantastiskt karnevalståg för Klimaträttvisa. Vår svenska banderoll Ändra systemet – inte klimatet var ett populärt fotoobjekt, det är ett tema som återkom på en rad språk. Andra vanliga krav var Climate justice, Leave the coal in the ground men också plakat som ifrågasatte om klimatkrisen kan lösas inom ramen för en kapitalistisk ekonomi. Jordens Vänners grupper från olika länder syntes i många delar av manifestationer.

best binary option trading strategies Efter Champs Elyssée fortsatte det hela nära Eiffeltornet där bl. a Naomi Klein och företrädare för Jordens Vänner och Via Campesina talade. De sågade det avtal som strax innan hade klubbats utan diskussion på klimatmötet. Se vidare pressmeddelande från Friends of the Earth Europe och debattartikel i Politico.

veri siti per fare trading

Leave a Reply

opzioni binarie tecnica della martingala Your email address will not be published. Required fields are marked *

stock on line

simulatore on line opzioni binarie

di forex gratis

trading tipps binäre optionen

http://creditsmartrepair.com/bx/98/suggerimenti-pratici-per-opzioni-binarie-60-secondi.html suggerimenti pratici per opzioni binarie 60 secondi

http://billbrickey.com/bq/23/402.html fibonacci opzioni binarie

free binary options indicator mt4 You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

binary options managed account

strategia opzioni binarie a un ora

webank opzioni binarie