Torsdag – regionala möten på FOEI:s BGM

http://dolfinitygallery.com/ow/7/grafici-a-candela-per-opzioni-binarie.html grafici a candela per opzioni binarie Under torsdagen har vi haft möte med de regionala nätverken i Jordens Vänner, i vårt fall FOE-Europe. Mer än trettio Jordens Vänner grupper finns i Europa och vi har fördelen av att ha ett starkt kontor i Bryssel samt mycket starka organisationer i bl a Storbritannien som arbetar nära tillsammans med nätverket.

iquni q opzioni binarie En stor fråga för oss de kommande åren är motståndet mot handels- och investeringsavtalet TTIP mellan EU och USA och motsvarande avtal mellan EU och Canada. TTIP planeras vara klart 2016, avtalet med Canada redan nästa år. De som talar för avtalen utlovar ökad tillväxt men baksidan av detta är att hundratusentals jobb försvinner när strukturomvandlingen skyndas på. Avtalen förhandlas bakom lyckta dörrar i nära samarbete med stora företag, och av vad som läckt ut så vill USA få bort miljölagar, djurskydd, lokal upphandling mm som försvårar export till EU. Företag vill också få rätt att stämma nationer som skärper exempelvis miljölagstiftningen. Jordens Vänner i EU och USA ser detta avtal som ett stort hot och mobiliserar med faktaunderlag, material och kampanjer. En uppblåsbar trojansk TTIP häst har tillverkats och skall turnera runt Europa, den kommer till Sverige i april 2015.

opzioni binarie 60 secondi Den andra stora frågan i Europa är mobiliseringen inför klimattoppmötet i Paris i december 2015. Förhoppningarna är stora om massiv uppslutning från hela världen i en motkonferens och demonstrationer. Kanske läge för en eller flera bussresor från Sverige till Paris nästa år?

bdswiss ähnlich webseiten 669

iqoption opiniones Delegater från ukraina, kroatien och ryssland diskuterar europasamarbete. Bild Lars Igeland, Jordens Vänner.

Leave a Reply

guida trading online Your email address will not be published. Required fields are marked *

basi opzioni binarie

simulazione trading opzioni binarie

ez trader broker

binarie con conto demo gratis

binäreoptionen brocker You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

strategia opzioni binarie vendere prima della scadenza

demo opzioni binarie gratis